Els amants de l’esport a la ciutat d’Alcoy tindran l’oportunitat de gaudir d’una nova cursa el pròxim 23 de desembre. Es tracta de la primera edició del «1/2 KM Vertical Corremón Alcoi», una carrera de 12 km de recorregut del qual únicament serà competitiu el tram de cronoescalada de 3,5 km.Aquest tram tindrà un desnivell de +533 m que s’iniciarà al carrer Xorrador i coronarà a la Mola Alta de Serelles, a 1.084 m d’altura. La resta del trajecte (l’1,3 km inicial i la baixada de 7,2 km) seran neutralitzades i per tant, no computables per a la classificació final.

L’inici de la cursa tindrà lloc a les 10 h des del Complejo Deportivo Eduardo Latorre. Les inscripcions ja es troben obertes; es poden realitzar a la web www.toprun.es i a les tendes Corremón Alcoy (en Alcoi, al c/Alameda 80).

Complejo Deportivo Eduardo Latorre

Quant al preu, serà de 10 € excepte per als corredors d’equips locals, els quals gaudiran d’una rebaixa de dos euros. Les inscripcions es tancaran el 21 de desembre i el límit de participants serà de 150.

En la roda de premsa per presentar la carrera han comparegut el regidor d’Esports, Alberto Belda Ripoll, així com el director tècnic de la carrera i responsable de Corremón en Alcoi, Carlos Pascual Sempere. Ambdós han destacat la duresa del tram cronometrat i a la vegada el privilegi que suposa tindre un paratge que permeta a la ciutat acollir aquesta mena de curses.

Enllaç del video de presentació

Noticia Regidoria d’Esports Ajuntament d’Alcoy

Post + recientes